Kategorier
  Følg os på Facebook
  Følg os på Instagram
  Invasion Kundeklub

  Salgs- og leveringsbetingelser

  Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Invasion Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Invasion Webshop.

  Dokumentation og vejledning
  Dersom der findes produktbeskrivelser til varen, følger disse med leverancen fra Invasion Webshop. Ønskes yderligere oplysning eller rådgivning fra Invasion Webshop’s side, er denne af vejledende art.

  Leveringstidspunkt og transport
  Levering af varer fra Invasion Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Invasion Webshop.
  Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

  Risikoen for varerne
  Risikoen for varer bestilt i Invasion Webshop overgår til køber ved levering. Hvis køber ønsker at fortryde købet er risikoen for varen købers, indtil denne er modtaget af Invasion Webshop. 
  Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

  Reklamation
  Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Invasion Webshop skal påberåbes uden ugrundet ophold efter fejlen er opdaget, dog maksimalt 30 dage. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Invasion Webshop. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Invasion Webshop.

  Fortrydelsesret
  Invasion Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Invasion Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Din fortrydelsesret bortfalder, hvis varen er brugt og dermed ikke kan sælges videre. Invasion Webshop vurderer hvorvidt der er sket en sådan værdiforringelse. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til Vestergade 10, 1456 Kbh. K.

  Du kan returnere varen i en af vore fysiske butikker, men personalet kan ikke refundere beløbet. Dette kan kun ske via bankoverførsel. Dog kan varen byttes til anden vare eller tilgodebevis i en af vore fysiske butikker. Varer købt i en fysik butik kan ikke byttes i webshoppen. Tilgodebevis eller gavekort modtaget til en fysisk butik kan ikke anvendes i webshoppen.

  Oplysningspligt
  Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: webshop@invasion.dk

  Pris og betaling
  I Invasion Webshop har du mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro & JCB kreditkort. Alle priser i Invasion Webshop på web-adressen http://invasion.dk/ er i dkk inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
  Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.